L’ACEE entra en hivernació

Jordi Escudé Gòdia
2 min readJun 1, 2017

--

L’ACEE és una organització sense ànim de lucre que ha intentat organitzar tornejos i activitats obertes a tothom durant els últims 4 anys. Els diners d’inscripcions han anat sempre als premis de les competicions. I quan hem fet tornejos gratuïts, els diners han sortit de les quotes dels socis i/o d’aportacions d’individuals.

Per intentar mantenir les nostres activitats atractives i gratuïtes, vam decidir demanar ajudes a empreses.

Durant el quart trimestre de 2016, la junta de l’ACEE va redactar una carta dirigida a empreses i entitats catalanes, o d’àmbit d’actuació català, per veure si estarien interessades en una col·laboració amb l’Associació.

La carta explicava com l’ACEE podia donar una introducció a un nou espai de mercat, i explicava els beneficis d’aquesta col·laboració.

Moltes de les empreses que vam contactar ja es dediquen a patrocinar empreses o entitats privades dedicades a realitzar activitats similars a les que realitzem des de l’ACEE.

Nomès 2 de les més de 90 empreses contactades van respondre interessant-se en l’ACEE. Al final, van decidir postposar o desestimar la col·laboració.

Això pot ser molt desencoratjador per totes les persones involucrades en aquest projecte. Posar temps, dedicació, i no saber trobar l’ajut extern que es necessita, pot desgastar molt.

La reducció del nombre de socis i del temps que hi podem dedicar els que hi estem implicats, fa que sigui impossible continuar amb la idea que tenim de l’ACEE i amb la qual va ser fundada, o el que ens agradaria que fos l’ACEE.

Sense aquests ajuts, l’ACEE ha de canviar. Nosaltres hem de canviar.

I és per aquest motiu que de moment hem de parar, descansar i pensar que volem que sigui l’ACEE.

Jordi Escude Godia
President de l’ACEE.

Continuem a la vostra disposició a admin@acee.cat

Totes les dades facilitades a través de formularis electrònics i/o mitjançant correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal. L’informem que vostè té dret d’accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades i que pot exercitar aquests drets enviant per escrit una sol·licitud a l’adreça: admin@acee.cat.

--

--